Nyomtatás

Polgármesterek fogathajtó versenye Lovason

Létrehozva:

A tizennyolcadik Lovasi Napokon belül negyedszerre rendezték meg a polgármesterek-alpolgármesterek fogathajtó versenyét. A nagy meleg ellenére ismét sokan megtekintették a lovas akadálypályán ezt a nem minden napos sporteseményt. Tavaly Tósoki Imre Tihany polgármestere győzött.

Nyomtatás

Kérdések és válaszok dr. Nógrádi Györggyel

Létrehozva:

Az elmúlt héten Közügy című magazinunkban láthatták nézőink dr. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, a Lovasi Estéken tartott aktuálpolitikai előadását. A jelenlévők az elemzést követően kérdéseket tehettek fel, melyeket a szakértő megválaszolt. Főként a következő időszak és hazánk szerepe, sorsa foglalkoztatta a hallgatóságot.

Nyomtatás

Polgármesterek a bakon

Létrehozva:

Polgármesterek ültek a bakon az országosan is egyedülálló fogathajtó versenyen, Lovason. A pályán kilenc akadályt kellett - lehetőség szerint hiba nélkül - teljesíteniük. A kevés hibapont és a gyorsaság együttes eredménye döntött a helyezésekről. A versenyzők között voltak rutinos kocsisok, mások viszont szorgalmasan gyakoroltak még a verseny előtti napokon is.

Nyomtatás

A toxikológiáról tartott előadást Dr. Zacher Gábor (videó)

Létrehozva:

Dr. Zacher Gábor a Budapesti Péterfy Sándor utcai Kórház és Baleseti Központ osztályvezető főorvosa tartott előadást szerdán, Lovason. A közismert toxikológus szakmájának 10 ezer éves kultúrtörténetéről, a bódító szerek fejlődéséről beszélt. 

Nyomtatás

Két Kásás Lovason (videó)

Létrehozva:

A világ és Európa bajnok vízilabdázó Kásás Zoltán, és fia, a háromszoros olimpiai bajnok Kásás Tamás volt a lovasi faluház vendége az elmúlt héten. A két élsportoló beszélt a szakmai múltjáról, mindennapjaikról és az utánpótlás-nevelésről. A rendezvényen bemutatták a közelmúltban megjelent Kása című könyvet is.

Nyomtatás

A hétvégén tartották Lovas legnagyobb kulturális eseményét (videó)

Létrehozva:

A hétvégén tartották meg Lovas község legnagyobb kulturális rendezvényét a Lovasi Napokat. Az egész hétvégén keresztül tartó eseménysorozaton színpadi fellépések, lovas bemutatók, kirakodóvásár és főzőverseny is várta az érdeklődőket.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A weboldal további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.