Nyomtatás

Fánkfarsang Felsőörsön

Létrehozva:

Ki ne szeretné a fánkot. Lágy tészta, ízes házi lekvárral a tetején. Felsőörsön ezzel köszöntek el végleg a téltől. A hagyományos Fánkfarsang a Nők Felsőörsért Egyesületének kedvelt programja. Maguk készítik a finomságokat, jutányosan, önköltséges áron adják. Sokakat oda is csalogattak a Civilházhoz a finomságokkal, és a jó programokkal 

Nyomtatás

Újra sikert aratott a Mikulás-vonat Felsőörsön

Létrehozva:

Ismét sikert aratott a Mikulás vonat Felsőörsön. Hagyományosan ezzel örvendeztetik meg a legkisebbeket Mikulás napjához közeledve. Ezúttal is sokan vettek részt a délutáni programon, kézműveskedhettek és vásárt is tartottak.

Nyomtatás

Pályázatot nyújt be a felsőörsi önkormányzat bölcsőde építésére

Létrehozva:

Sikeres pályázat esetén bölcsőde épülhet Felsőörsön. A településen nagy igény van erre, hiszen évről-évre, egyre több gyermek születik. A falu vezetősége jövő héten adja be a több mint 90 millió forintos pályázatot. Az 1950-es években készült faluház rekonstrukciója is megtörténhet. Nyílászárok cseréje, homlokzatfestés és szigetelés várható az épületen. Szabó Balázs polgármester említést tett még a Balaton partot Veszprémmel összekötő kerékpárútról is, mely Felsőörsöt is érinti.

Nyomtatás

Zöld minősítést kapott a felsőörsi Miske óvoda

Létrehozva:

A Földművelésügyi Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma nemrégiben „Zöld Óvoda” minősítést adott a felsőörsi Miske Óvodának. A cím a három éves periódus végén újabb pályázat útján megszerezhető. Tavaly év végén pedig a Belügyminisztérium 28 millió forintos támogatást ítélt oda az intézménynek a tetőszerkezet és a nyílászárók felújítására.

Nyomtatás

Megkezdődött a Bozsik-program Felsőörsön

Létrehozva:

Felsőörsön tartották meg az idei első Bozsik tornát hat U11-es csapat részvételével. Eredetileg Balatonalmádi adott volna otthont a sporteseménynek, de ott a pálya erre egyelőre alkalmatlan. Az MLSZ öt évvel ezelőtt jelentette be a program újraindulását és azóta egyre népszerűbb.

Nyomtatás

Gyermekek és szülők együtt farsangoztak a felsőörsi oviban

Létrehozva:

Az óvodák is farsangi lázban égnek. Felsőörsön a Miske óvodában a szülők is meghívást kaptak, hogy együtt ünnepeljenek az aprónéppel. Az ovisok kedvenc hősüknek öltöztek be, zenés előadással majd a szülőkkel közösen játszottak.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A weboldal további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.