Nyomtatás

Hajdanán

Létrehozva:

Válogatás az Öböl TV archívumából:

Multifunkcionális épület tervei Balatonalmádiban

1998-ban elkészültek a Pannónia tervei Balatonalmádiban

Nyomtatás

Hajdanán

Létrehozva:

Válogatás az Öböl TV archívumából:

Hattyú bál Balatonalmádiban

1998-ban ismét az Aurórában sikerült megrendezni a bált.

Nyomtatás

Eredményes önkormányzati és rendőrségi együttműködés

Létrehozva:

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság ünnepi állománygyűlésén díjakat, elismeréseket adtak át a 2016. évben nyújtott kiemelkedő munkáért, tevékenységekért. Díjazottak lettek többen a közalkalmazotti állományból, és a rendőri szakmai teljesítményeket is jutalmazták Balatonfűzfő és Balatonalmádi város támogatásával.

Nyomtatás

Adventi vásár Balatonalmádiban

Létrehozva:

Balatonalmádiban hagyomány, hogy a Pannónia Kulturális Központ előtti téren hangulatos adventi vásárral várják az érdeklődőket. Nemcsak a karácsonyi portékák aratnak sikert évről-évre, hanem a turisztikai egyesület jóvoltából biztosított programok is: kézműves foglalkozások, szabadtéri játékok és a közös máglyagyújtás.

A tudósítás megtekinthető híradónkban.

Nyomtatás

XX. Marton Gábor Sakk-Emlékverseny

Létrehozva:

20. Marton Gábor sakk-emlékversenyt rendeztek Balatonalmádiban, a Pannónia Kulturális Központban. Felnőttek és 14 éven aluli helyi fiatalok vehettek részt ezen a tornán, melyet Fáncsy Imre nemzetközi nagymester hozott létre. Rapid partikat játszottak a versenyzők, gyors egymásutánban történtek a lépések.

A tudósítás megtekinthető híradónkban.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. A weboldal további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát.